може ли да ми помогнете,сакам да купам за преку ден чевли ...незнам дали балетанки или некои со полна штикла,плута....некако ми здосади балетанки да носам......што мислите?
kupuvam ona sto e ubavo komotno sto mi e moderno i ubavo za nosene sto mi sto ne sakam mnogu visoki potetici poveke sakam onie sto se do pod kolenoto visoki a sakam i letnite sandali mnogu
Chocolate.me можеш повеќе слики да прикачуваш наеднаш ( преку сајт), еве како http://forum.femina.mk/za-forumot/kako-mozam-da-stavam-slika-na-forumov-t1895/
Во бисер видов исти макви пред неколку недели на првиот спрат одма на почетокот е продавницата..незнам поубаво како да ти објаснам. Имаше црни и розеви-ги постирав јас розевите, а за крем не сум баш сигурна дали имаше.. Околу 1600 беа[/quot фалаа јас дури сеа видов дека си ми пишала иначе нема врска каква боја се
Имаше поише шари и модели.. Црни и розеви сум 100% сигурна дека имаше, мислам и тигар шара ама не сум била од тогаш во бисер така да не знам дали ги има уште...
што се секираш ке најдам нови хах сигурно има поубави модели само пустата ја немам со кој да шетам т.е никој неќе зш божем нозете ги болело хахаха