не сум од ск и ги свртев градчињава во околинава и ама баш нигде неможам да најдам, па планирав да дојдам во ск да побарам ама ме разочаравте значи узас од избор кај нас а баш му имам удрено мерак на едни вакви лобутинки и гледав понуди на ioffer за истиве има пристапни цени до кај 100е ако веќе сакаш нешто екстра и квалитетно, се залетав да порачам, ама кога се подзамислив реално не ми се даваат тие пари за еден пар а и плус достава, едно др. ќе ме фати доста... можеби некогаш... засега изгледа ќе се префрлам на втората опција - ист модел но црвени или понеутрални сребрени, ненакитени некои... фала како и да е
Денес ги пробав првите чевли во живот на платформа и штикла па сигурно над 12 цм. И се заљубив, на прв поглед. Ауууф дали јас со моите 180 цм да си купам толку високи чевли. Али па по 10 цм сум купувала, сега за 2-3 цм ај да не правиме проблеми
Здраво... Феминки, дали знаете каде да најдам евтини балетанки, колку за една сезона ми се па нејкам да давам пари за џабе... иначе од ск сум па ако знаете некоја продавницка тука, плс пишете однапред благодарам