Сте виделе ли негде во Скопје патичиња со цветен дезен? Шарени мн шарени Знаете мислам на оние платнените... Ми изгледаат ептен пријатно за носење, ама да се со цена околу 1000 денари Видов таков модел во New Yorker со супер цена ама не беа шаренки
Неможам никаде вакви да најдам ..се заљубив во нив... да не има некој видено вакви, или слични на овие?
јас обожавам да носам вииисоки штикли ама штета многу сум висока па морам да се задволам со некоја пониска варијанта.. )
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6499_n.jpg Овие се слични, ако ти се свиѓаат можеш на фб да ги најдеш во група City shoes bitola, ги доставуваат низ цела Македонија, се токмам и јас да си нарачам едни... Има некој искуство со ова? Ги бива?
Се двоумев да ставам дел од моите чевли во соодветната тема, ама шубе ми е ќе ме препознае некој што ме знае па толку од приватноста Ај можеби ќе соберам храброст некогаш, засега овде некоја сликичка по мој вкус
И јас сум доста висока, ама никогаш не сум гледала на висината на штиклите. Кога ке ми фатат окце си ги земам, па колку сакаат нека се високи.
Jas epten cesto kupuvam stikli nikogas ne nosam obicni stikli sekogas sakam da se maraka ii dosta skapii ii unikatni ii togas se cuvstvuvam mnogu ubavo i zadovolno taka