Колку само се "оригинални" фирмиве Гучи пролет/лето 2011 Бланко колекцијата која ја имаше на страната на фемина, шпанска фирма иначе Азиска фирма Нешто слично од АЛДО И македонско Биба Комерц (чик куманово бившо веќе спомнав порано) И сеа првине Гучи првичната цена им беше 950 долари, сеа на попуст 450. Во Бланко се 40 евра. Во Алдо се 100 долари
Римјанки Се заборавив со ставње слики,ама па сите ми се убави.Сеа со нив се оптеретив Вака со нешто кога ќе опседнам со нешто и само тоа купувам ко ненормална,гарант сто пара ќе купам сега римјанки
Сакаш исти такви дреч светло плави? Едно 98% исти Имаше уште други бои ама верувај дека покрај плавите не ги ни забележав другите. Јас сум вљубена во нив прекрасна сандала. (мож имаше и крем) Ги видов денес во продавница позадин Собрание до Краш одма се наоѓа. Има Биана и Баргала во неа чевли. Така да се мислам, ама само мислам дека на Биана беа, значи би требало и на други места да ги има. И беа по прихладна цена 2200, ама вреди, зашто преубава чевла и квалитетна се гледа, штета што јас за годинава си купив плави а и слабо стојам со мани
А беа вака високи???Леле морам да ги купам.Посебно ако има кремасти или црни или циклама Тиркизни римјанки си купив сеа,па овие во некоја друга боја да беа
И беа така високи! Абе верувај јас како што одев забрзана зашто ме чекаа кога ги видов ќе си го скршев вратот од пируетата која ја направив и веднаш се залепив на излог. Ептен ми се убави, ептен ептен. Само од материјал се ремените, не се вака ко на сликата, али речиси исто се испреплетени. Ептен се слични на овие Колку само ги посакувам и јас Оди провери види си и бои знам имаше 2-3, али плавите се Д БЕСТ
Преубави се, ама ја ќе останам на тоа само да си ги гледам Ги нарекуваат Killer Heels, што значи ако си ги купите ќе биде ~Трпи баба за убавина Најсериозно читав, биле ту мач високи и незгодни Think twice Еве како стојат на нога