Долгогодишна љубов _____________________________ Се уште во топ5 омилени модели по толку сезони. YSL фасцинира. Љубовта ја започнаа А продолжи со... Непребол ми се! _____________________________ На крај, чевлите за кои им покажувам среден прст на сите што не ми веруваа за нив. Бев остро нападната дека сум луда, такви чевли Меквин немал, како е возможно да бидат 30 цм. Е кога Гага ги облече, после неколку месеци станаа profile picture на пола од луѓето што претходно ми какаа. Превисоки или не, грди и тако даље, не ме интересира. Јас се заљубив на прв поглед. _____________________________
Taман ко за сезонкава, морнарски риги ама classy Преслатки се, посебно машничката одзади Јас не знам како да кажам, ама некако... некако сум заљубена Одлични сандали на плута, кобинирани со тенко чорапче со цветен дезен.. Ќе треба да си почекаме дур чорапкиве стигнат и кај нас, нели? Ми се допаѓа бојата, ремчињата, платформата, штиклата... Се‘!
LOUBOUTIN - мојата најголема љубов : Спојлер GIANMARCO LORENZI - мојата втора најголема љубов: Спојлер YVES SAINT LAURENT - : Спојлер ЗА ОВОЈ ПАР ШТИКЛИ СЕ ДАВАМ!! GIUSEPPE ZANOTTI: Спојлер ОВИЕ МИ СЕ УБИСТВО: ROGER VIVIER: Спојлер Само овие два пара чевли ми се допаѓаат од него: Рандом чевли што ми се допаѓаат, а не знам точно чиј дизајн се: Спојлер Овие долу се од Dsquared2, ама ги ставам во оваа секција бидејќи се само еден модел и ми се интересни и морничави воедно. MOЖЕБИ би ги носела.
Да ви се пофалам со новите ми чевли! Многу сум задоволна супер се! Ми стојат навистина супер Многу си ги сакам.