Не гледам причина за церемонии, теми отворање... Едноставно е - правиш како сакаш, твоја одлука. „Не знаеш“ како сакаш? - Запрашај се што чувствуваш. Сабота отворена темата - Понеделник дојде, досега ќе и честиташе, без многу размислување. На крај краишта, што има други да одлучуваат за тебе? Покажи мадиња. Disclaimer: Не верувам во Facebook.
Licemerna "kultura". Da mu cestitas vo inbox ok, ama na zid za da vidat site e non sence. Bilo sto se cestita od srce ako stvarno custvuvas nesto, a ne od "kultura".
Има едно момче што ми се допаѓа,а мислам дека му се допаѓам и јас нему.На излегувања постојано ме гледаше,ме додаде на сите социјални мрежи и почнавме да си праќаме многу слики на снапчет.На 21 јули му беше роденден и јас иако не го познавав лично му честитав на чат и тој ми врати и потоа ме праша како сум,што правам и така почнавме да си пишеме 24/7,за најразлични теми.Муабетот ни оди одлично и имаме многу заеднички работи,на излегување кога ќе се видиме се поздравуваме со прегратка и мислам дека во скоро време ќе ме повика да излеземе.Така да според мене нема ништо лошо во тоа да се честита роденден на чат,на некој/а што ти се допаѓа.
Јас веќе не честитам на скоро никого више, пошто од чиста култура испаднав глупача. Значи ова беше мај месец и и беше роденден на една пријателка од фб, која не ја знаев таа се знаеше со повеќе мои другарки, иии, се решив да и честитам роденден на чат пошто времепловот и беше заклучен, абе онака од чиста култура си викам зашто па да не. И и честитав најнормално она само *среќен роденден и се најубаво и едно смајли, и гледам ја видела пораката и ништо не ми одговори, па си реков океј и на тоа. Утре дента се сретнувам со една другарка блиска и ми вика за девојчево што и честитав, демек викала "еве оваа лигушкава ми честитала роденден". Лигушка си викам? Па баш да видиме која е лигушка, случајно ми кажа другарка ми дека викендот ќе го славела роденденот во диско, и и појдов таму со вино кое и го истурив на фустанот демек случајно, и онака цинички и се насмевнав и и реков извини со потсмев. Тогаш си немав никакви проблеми или притензии, али пусти роденден како таков и ќе си го памтам, искрено непријатно е чувството кога на добра услуга/работа/посакување ќе те направат будала.
Bravo liguske. Treba da dobies zlaten medal za liguska na godinata... Tie turski serii kako vlijaat samo na zenskite aklcinja toa e cudo.