Честитки Гоу за дипломирањето. Е ова има да се прослави. И честитки за синчето на Неса, здраво живо и прдливо.
Сум заборавила да им честитам на Гоу за дипломата и на Неса за синчето, големо да расте, да биде паметно и убаво.
Честитки Гоу за дипломирањето, а на Неса да и е здраво и живо детенцето, големо да расте. Исто и на Офи и честитам на вработувањето, по сите неуспешни интервјуа и жалење на Фемина, конечно си се вработи и баш ми е мило. Со среќа и лесно да ти оди .
Честитки за Битерсвит! Е па, сега си онест уоман. Кај ти текна, се изнасмеав. Шала на страна, ти посакувам се најдобро, и во брачниот живот, а и со бебушот.
Честитки на Битерсвит и посакувам се најдобро во брачните живот. Честитки и до Неса, да и е живо и здраво бебето. Честитки Гоу за дипломата. И на мое главче Еве три и три за сите.
Честито госпоѓо bittersweet Се најубаво ти посакувам во понатамошниот заеднички живот,лесен пораѓај кога ќе му дојди време и многу,многу љубов!!! (Само за тебе сокче )
Честитки bittersweet и од мене. Се најубаво во брачниот живот. Господ да ве благослови и преблагослови, да бидете вечно среќни .