Маца, честитки за свадбата, многу љубов, среќа и слога во брачниот живот! Спојлер (те чекаме да се пофалиш како поминала свадбата ) Грл1985, честитки за ќеркичката, здрава и жива да е! Дивајнбатерфлај, честитки за положениот испит!
Честитки Маца и од мене, многу љубов, среќа, здравје Честитки Грл1985 за ќеркичката, да е жива и драва, голема да расте
Маца ух убавини имај ја сета среќа на светов, возбуди, љубов, разбирање, голми богатства (дечиња). Грл1985 љуби го, чувај го, твое е, целото твое постоење е во него. Бидете ми среќни!
Честитки Маца и од мене, многу љубов, среќа, здравје Честитки Грл1985 за ќеркичката, да е жива и драва, голема да расте
Маца- Честитки и се најубаво во брачниот живот. Грл 1985- Нека е живо и здраво бебето, голема да расте.
Честитки за Горан Пандев за првиот даден гол во дресот на Наполи и ае нека му се множат аааааааа како ме наежи скандирањето Горан Пандеееееееееееееев Горан Пандееееееееееееееев ола леа леа ле
Честитки Маца, многу љубов, среќа, здравје Честитки Грл1985 за ќерката, да е жива и драва, голема да расте
maca99 среќен брак и се најубаво во брачниот живот! (не знаев дека имало свадба ) И фала ви на сите за искрените честитки Се надевам понатаму да биди се во ред и да придонесувам за општото добро П.С. И честитки на AnaKarenina за зеленото цветче