MACA99 срамота за мене што го заборавив датумот ама ете фрки натаму наваму,знам дека си и тажна и среќна ете ме и јас таква,ама сепак таа голема среќа ќе ја надмине барем малку тагата која секогаш ќе ја чувствуваме! Биди најсреќна,you deserve it Честитки на Гирл и Пуфи,уф девојченца, сигурно слатки ко вас,шмизли идни ,да се живи и здрави
Само да те поправам, се` уште сум во блажена состојба, рано ми е ...имам уште бајаги месеци за гурање МАЦА99 нека заедничкиот живот Ви биде исполнет со многу љубов, среќа, здравје и разбирање....тоа е најважно
Фала ви девојки на сите, за убавите желби, секаде да даде Господ. Лолитче пријатно ме изненади. Лесна бременост да имаш , честито. Маца, честитки, вечно да траете. Грл1985, да е жива и здрава, да има среќно детство и да расти со мама и тато.
Честитки на Маца99 љубете се додека смртта не ве раздели ! А во иднина чекаме и бебче Честитки и до ЛитлДевил за внукот/внуката , ако го видеш бацни го од мене многу сакам бебенца не за друго Честитки и за Лолита супер мамичка си ! Чекаме нестрпливо уште неколку месеци
Мала шала Јас пак сега дознав дека една од моите попријатни форумџики за читање се омажила. Честитки маца 99 и се’ најубаво
Честитки Пирамидке за подарокот и за заслуженото 1-во место за форумџика на годината. Кога го добиеш подарокот да ни кажеш колку е саат
Честитки Пипи, заслужи да бидеш најфорумџика. Часовникот е доста фин, исто како тебе, верувам дека ќе си одговарате .
Честитки Пирамидке, највеќе ја заслужуваш оваа наградичка Да ни останеш иста таква и наредната година, твоите постови значат квалитет за форумов!
Честитки до Пирамида Честитки до пуфи цуфи,нека ти е здрава и жива малечката Cрекна годишнина на Tеди