колку убава вест Честитки Енца, да Ви е жива и здрава ќеркичката, голема да расте, да имате мирни ноќи
Encaaaa Со среќа нека ти е . Да е жива, здрава и среќна тоа е најважно ... Уживај во најубавите и надрагоцени моменти од животот . Вака ве замислувам за некоја година
Најбрзопотезната мама на форумот! Честитки Енца и алал да ти е, што вика Лилит ни џа ни бу и уште една принцеза е меѓу нас. Да сте живи и здрави двете и уживајте во секој миг заедно.
Мама Енца нека е жива и здрава ќеркичката Преубава весет, колку ми е мило . Нека биде убава,паметна и згодна како мамичка и тато .
Леле, па јас сум пропуштила нешто... Енца, да ти е жива и здрава малата, голема да расте, да биде убава и паметна на мама!
Честитки задоцнети и од мене до тазе мамичката Енца. Да Ви е жива и здрава малата, да растете заедно и само среќа да Ве следи.
ооо честито Енца, да е живо и здраво пред се, а потоа се останато да си има, и многу среќа да го прати!
Енца честитки и од мене нека здрава жива среќна твојата ќеркичка и секогаш благосостојба и веселба да има во вашиот дом