RаinBow - Се најдобро во заедничиот живот, да бидете среќни и да го проширете семејството за 4-5 пати, и љубов пред се.
Честита слава Мартинушка. Честитки и до Реинбоу!!! Многу среќа да ве следи во животот, да си го проширите семејството.. Да си се милувате до старост!
Честита слава Мартинушка. Честитки и од мене до Рејнбоу. Само среќа да ве следи во заедничкиот живот, ви посакувам се најдобро.
Честита слава Мартинушка за многу години нека ви е RаinBow нека ви е се најубаво во заедничкиот живот, да имате мир и слога и да си го проширите семејството
Честитки Shelea,дај Боже дечињата наши да те читаат А и пред нив И да пишиш уште многу многу поезија,проза,се! И уште многу книги да ти издадат Т.е.ако ова е заедничка со други,нареден пат само твоја! Ова е само почеток,па ти посакувам да се искачуваш и повисоко!
Rainbow со среќа нека ти е бракот и вечно да си бидете вака вљубени и среќни како сега,а во скоро време да си добиете и принова во семејството
RainBow Честитки и од мене ти посакувам многу среќа,хармонија, љубов,пари Ма се што ќе посакаш да имаш тадури и јас поради твојата среќа се чуствувам убаво иако лично не те познавам Биди ми поздравена
Велат дека животот е пат по кој не се оди сам, затоа ни треба сопатник . До Rainbow застана нејзиниот животен сопатник . Нека љубовта ве води во времето кое е пред вас . Заедничкиот живот нека ви биде исполнет со многу љубов,среќа,почит, разбирање и принова во семејството . Од срце се најубаво Виножитке
Честитки за Карак, Шелеа, и сите што имаат причина за славење. Само убави работи нека се случуваат...