Хипстер честито за дипломирањето, леле не сум во тек па затоа каснам Лееееееле и Мерлин-Монро станала магистар, а јас не знаев досега Честито правнички :geek:
Честитки до мене. По седумстотриесосми пат станав кума и се гордеам со истото. Да ми се живи кумашинчињата, сите до едно, и нив да ги множи Господ, па и на нивни деца да бидам кума. Честитки до мама Лолита, големо да расте момчето на мама, курето на кума. Иц мекици тајм! Урд’рони!
Леле, јас сега дури читам, честитки Лолита, нека е живо и здраво бебето! А за комшија Хипстер специјално чекаме частовка од дипломирањето, нек се угоде жено!
Mерлин и Xипстер честитки и од мене за дипломите, сега да си најдете убаво работно место и на лолитка синчето да и расте живо и здраво, нашло на +40 степена да излага, море седи си таму Cе шалам
Честито Мерлин и Хипстер, што побрзо да се костумосате и да ставите беџ со м-р/д-р ...! и да ни се испофалите дека зедовте дебела плата Лолитке, големо да расте, здрави и живо да биде и да ве радува најмногу на свет, да ја гњави дадичка, и да биде најубавиот дечко Бидете и двајцата здрави и весели
Оф мори мајко, јас дури сега гледам :geek: Хипстер и Мерлин, нека ви е со среќа! Искрени честитки од мене! We are proud of you
Што убави вести нашата Лолитка е горда мамичка. Да ти е живо и здраво синчето, да имате убави моменти, заедно со ќеркичката и мажулето да си изгледате вистинскo фраерче. Честитки и за сите магистри, дипломци, матуранти, све бре. Се надевам овие завршетоци и дипломи ќе ви донесат многу успеси и во случај да сакате да си го продолжите вашето образование ви посакувам многу успех. И среќен именден и вечна слава на сите што денес си слават. За арно за убо, за многу години
Честитки до Лолита, голем да расти синот Хипстер/Шелдонсакачу/вампајрдајарисМоме честитки и до тебе, само успеси да редиш. И до кумата, кумо не се ни сомневав во тебе
Честитки до старо-новата мама Лолитка, нека е здраво, живо и бистро на мама! Честитки и до Хипстер за дипломирањето, да редиш само успеси!
Честито на Мерлин и Хипстер за дипломите,браво и ви посакувам успеси и понатаму И честитки и на мама Лолита за бебувчето,здрави и живи да сте,големо да расти и да си се радувате многу
Лолита нека ти е здраво и живо синчето. Ели се најубаво во бракот, вечна љубов нека ве прати Хипстер и Мерлинке честито и на вас женски, само успеси да ве пратат во животот
Честитки до Хипстер за дипломирањето, набрзо да си ја уновчиш дипломата, па да станеш магистер, се најдобро Честитки и до Мерлинка за магистрирањето, да си најдеш и ти една убава работа, се најдобро Браво женски
Честитки Ели имајте разбирање меѓусебе, тоа е најбитно. Среќа тоа никогаш не стасува и мн мн мн И до Marilyn-Monroe честитки и до тебе за магистрирањето!!! Girl, we are proud of you!!!
Ооо Кумо ајт наздравје мекици, јелај ваму и сирење ќе ти дадам, може и некоја маслинка со узо, а што викаш Туку ти магистер а?... Ај нека е честито, па една убаа работичка да си најдеш, со така една посоленка платичка и штикли на свадба кај син ми да кршиш Честитки до Хипстер за дипломирањето, само успеси во животот да те следат. И честитки за Ели25 за бракот... нека љубов, среќа, разбирање и многу дечиња Ви го исполнат домот.