Честитки ilipili за 5те години врска, дај боже да се множат, множат... уште многуууууууу години љубов, разбирање и почит. И честитки Lolipop23 за добиената работа, се да ти е како подмачкано...
Драги мои феминки ви благодарам на сите на честитките јас дури сега видов колку сте ми пишале убави желби Јас вас ви посакувам пред се здравје.љубов и мир на секое поле во животот и само убави работи да ви се случуваат мили мои феминки. ЧЕститки од мене на сите кои што се вработиле, вериле,мажиле, што им се случило нешто многу убаво.Бакнежи до сите мои мили
mims-89 честитки за работното место мн успеси да редиш честитки и на Serafima за кученцето, меѓу омилените ми е расата
Честитки годишнина, ilipili. Се‘ најубаво, па наскоро за веридба и брак да се фалиш! (Ај и мене нека ми се враќа! )
[СДК] Сакам да кажам... Честит Илинден на сите македонци. И убаво поминете си оние што ќе одите на некој излет,ех јас да бев на ваше место
Сакам да ви го честитам овој голем македонски празник! Илинден. Иначе им честитам именден,на сите што им е денес!
Честито имендени Марама и Илипили. Честито слабеење The.Pink.Angel. Честит Роденден Ecii... И Честит Илинден на сите Македонци !! Нека ни е за многу години празникот!! Да сме живи и здрави и со помалку душмани од сите страни. И секако честио име на сите Илии и Илини.
Честито име на сите мои имењачки тука, а честит Илинден на сите останати. Ви посакувам убав празник и исполнет утрешен ден.
[СДК] Сакам да кажам... денес е 2ри Август Илинден за некој е празник, на тие што се викаат Илија им е именден нека ни е честит празникот и на славениците нека им е цестит и долговечен именденот