Јас сакам да им го честитам празникот Рамазан Бајрам,на сите припаднички на Муслиманска вероисповед. Среќен Празник.
На сите феминки од муслиманска вероисповест, им го честитам празникот Рамазан Бајрам! Честитки и до феминките кои денес го слават Преображение Господово.
Јас сакам да им го честитам празникот Рамазан Бајрам,на сите припаднички на Муслиманска вероисповед. И да им го честитам празникот на Православните Христијани кои го празнуваат Преображението Господово
На сите христијански верници им го честитам празникот Преображение Господово додека пак на сите муслимани дека им е честит празникот Рамазан Бајрам
Adi888 LittleDevil TeaB Plavusa.17 starbucks Lux Ema.Sk SimplyElegant... и сите др идни студенти, Честитки! сега сте академски граѓани Само успеси да редите!
ЧЕститки и од мене за Adi888, Plavusa.17, LittleDevil, TeaB, starbucks, Lux, Ema.Sk, SimplyElegant и останатите бруцоши и ви посакувам многу успех и среќа и во рекордно време да си ја земите дипломата
Adi888, Plavusa.17, LittleDevil, TeaB, starbucks, Lux, Ema.Sk, SimplyElegant, pupi.girl и останатите бруцоши, кои се примени во државна/приватна квота сеедно-Честитки и од мене! Да ги полните индексите со убави оценки, по можност 10чиња!
Честитки и од мене за Adi888, Plavusa.17, LittleDevil, TeaB, starbucks, Lux, Ema.Sk, SimplyElegant, pupi.girl и останатите бруцоши, ви посакувам многу среќа и успех во понатамошното школување
Честитки до Adi888, Plavusa.17, LittleDevil, TeaB, starbucks, Lux, Ema.Sk, SimplyElegant, pupi.girl и останатите, се најдобро во понатамошното школување, само успеси да редите, па да дојде ред и на доплома да честитаме, па богами и на ново работно место.Со среќа!
Честитки до Adi888, Plavusa.17, LittleDevil, TeaB, starbucks, Lux, Ema.Sk, SimplyElegant, pupi.girl и останатите и преголема срека во понатамосното сколување
Честитки до бруцошите Ади, Плавуша, Старбакс, Лукс, Пупи, ЕмаСк, LittleDevil и SimplyElegant, многу успеси, што е можно повеќе 10ки па за 4-5 години да честитаме и дипломирање!
Еее засрамота, сум ја заборавила темава, оддамна ја немам отворено. Фала на сите за честичките. Честитки и од мене до сите идни бруцоши.
Женски фала ви на сите шо честитавте, кај вас само успеси ако немате завршено факултет да завршите, ако немате најдено љубов да си ја најдите и да бидите сакани онака како шо заслужувате Останете така мили и прекрасни Честитам и на сите идни бруцоши, многу среќа, поќе учење и само 10ки во индекс
Ви благодарам на честитките. Ете и јас им честитам на сите идни бруцоши. (не ги набројувам да не испуштам некој) Честитки и до Bright