Лилипоп честитки за дипломирањето, многу успеси и напредок во кариерата. Геа честитки за решението на работа.
Лолипоп,денеска е наш ден, ни тргна онака понеделнички, нека е со среќа дипломирањето и што побрзо да си најдеш работа по струка и да си добиеш решение на неопределено време. ЖИВЕЛИ
Lolipop23 честитки! мн успеси ти посакувам! Gea навистина се израдував и ме потсети на едно твое мислење во темата Бисерчиња Решението е тука па нема што да чека малечката if you know what i mean
Геа, честитки за вработувањето (добро, вработена си беше, ама сега и официјално). И само успеси ти посакувам!
Ти честитам Геа за вработувањето и на брат ми му ја честитам дипломата од средно (конечно му текна да ја земе)
Честитки на Gea за вработувањето (знам колку се секираше) многу ми е мило што конечно најде работа и се надевам со убаво да ти тргни. И честитки на Lolipop за дипломирањето,знам колку многу значи и ти посакувам сега убава работа да си најдиш
Hopeful честитки за дипломирањето. Многу успешна кариера да имаш, многу дечиња да ги наполниш со знаење.