Сакам да и честитам на Sexybaby86 за новото работно место,баш ми е мило што конечно си се вработи.Со среќа да ти е
Sexybaby86 честитки за работното место, само успеси да редиш. Ауу колку си лошка па ништо блашко не не почасти , ајде јас во твое име частам па сите кои што сакаме да се вработиме, и нам да ни се оствари сонот
Спојлер Лелееее Простете ми ве молам, знаете како е, од возбуда не знаев кај сум и што пишувам Еве по нешто блашко за сите вас и ви посакувам на сите кои што сте во потрага по работа што поскоро да се вработите, па да частите и вие Повелеле
Честитки Сексибејби за работата, со лесно и само успеси да редиш! Абеја, честито новата кола, само за убави работи да си ја возите и прекрасни моменти да имате во неа И се приклучувам кон честитката на славица, полна кола дечиња!
СексиБејби86 честитки за работата, само успеси да редиш. Абеја со здравје да си ја служиш новата кола.
Јуник, најголемите честитки стигаат од мене . Нека е жива и здрава Ана и голема да расте. Многу бакнежи ви испраќам .
Честитки и од мене, Јуник, да е жива и здрава ќеркичката, голема да расте и да ни ставиш една слика наскоро да ја видиме