Труднички муабети NoellePage и MeU Честитки за вашите бебушки големи да растат да бидат гордост на мама и тато се нај најубаво за вас и вашите околу вас
Труднички муабети Me U i Noel,neka vi se zivi i zdravi bebuscinjata,da rastat golemi i da si docekate vnucenca. I sekako da im kupite bar po uste edno bratce ili sestrice! Se najubavo mamicki uzivajte vo sekoj mig so vasite najmili...
Труднички муабети Ноел честитки и за Тебе милаааа само иубавини да ве следат во животот.. Значи колку убав ден, исполнет само со убави зборови и убавинии.. Поздравче
Ноел и МеУ нека ви се здрави и живи малите душичиња,да растат големи со мамичка и татичко покрај нив и цел живот да се среќни,а и вие покрај нив.
NoellePage нека е жив и здрав синот, среќа да го прати и вас да ви донесе многу среќа. MeU нека ти е и тебе жива и здрава ќерката, среќа да ја прати и вас да ве направи среќни и горди родители. Spell честитки за дипломирањето. Се по желба понатаму.
Честитки на MeU, NoellePage &Unique за нивните малечки. Нека ви се живи и здрави, само среќа да ги прати! Честитки на Spell за диплимирањето, па после да ни се фалиш за нова работа. Само за убо.
Драги мамички, само што ви започна најинтересниот ролер-костер во животот. Уживајте максимално! Честитки и за Спел, многу успеси понатаму
Лелеее колку мамичкииии! Ноел, Јуник, Меу што да ви кажам освен од сега знаете за кого ви чука срцето! Бидете ми среќни!