Карак најискрени честитки и од мене Ти посакувам цел живот да ја чувствуваш љубовта, да се разбирате и секогаш да си бидете среќни
Честитки до Карак! Ви посакувам многу убави заеднички моменти, многу љубов и страст, почит и разбирање, и не знам уште што се не... се најубаво!
Честитки и од мене до Карак,ти посакувам се најубаво и ти ја посакувам целата среќа да ја имаш во животот,баш ми е драго и мило,супер
Честито Карак, ти посакувам среќа во животот и обавезно да не известуваш за подготовките и се друго што ќе следи (лев-десен-лев образ и плус со карминче те направив на образот )
фала на сите за честитките навистина ми значи вашата подршка за се. а и се знае кој први дознаваат ако не феминки
Честито Карак,многу среќа, љубов, и што е најважно многу дечиња, па некој ден и внучиња да трчкаат окулу тебе Имајте убав живот заедно.
Честито и од мене Карак иако веќе ти честитав Ти посакувам да бидеш најубавата сопруга и најзгодната и највнимателната мама, многу среќа, здравје, љубов и искрени насмевки
Ахх колку каснам,но како и да е Карак со извинување ти посакувам најмногу среќа,љубов,здравје,пари и се се се што ќе посакаш да ти се оствари Честитки за полнолетсвото на Мацуш