[СДК] Сакам да кажам... ДРАГИ МОИ ФЕМИНКИ СРЕЌЕН ВАЛЕНТИН И ТРИФУН НО СЕ НАДЕВАМ ПОВЕКЕ ГО СЛАВИТЕ ВАЛЕНТИН....ОД СРЦЕ НА СИТЕ ВИ ПОСАКУВАМ ДА СТЕ ЗАЉУБЕНИ СРЕЌНО И ДА БИДЕТЕ МНОГУ САКАНИ ОД ИСТИОТ ДА БИДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СЕ НАЈДОБРО....А ЈАС ГО ДОБИВ НАЈДОБРИОТ ПОДАРОД ОД САКАНИОТ Т.Е ПОРАКАТА ОН НЕГО ШТО ЈА ДОБИВ ШТО МИ КАЖА КОЛКУ МЕ САКА А И ЈАС ГО САКАМ НАЈММНОГУ НА СВЕТОТ И СЕ НАДЕВАМ СЕКОЈ ВАЛЕНТИН ДО КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ ДА ГО ПОМИНЕМЕ ЗАЕДНО,....HAPPY VALENTININE
[СДК] Сакам да кажам... Прекрасен ден-ден на вљубените..... чувствувајте се среќни,весело и вљубено,не плашете се да го покажете тоа...кажете му гласно ТЕ САКАМ!!!! Денес е се дозволено-Среќен Валентин
[СДК] Сакам да кажам... И оваа година ќе си славам Св.Трифун, односно моето семејство бидејќи имаме овошки и лози Не сум заљубена, сингл Сепак, како и да е им ги честитам на сите двата празника Валентин и Св.Трифун... Поминете си го прекрасно овој убав ден
[СДК] Сакам да кажам... Да сме си на чисто, кај нас ниеден празник не поминува без препирки меѓу такви што слават, хејтери и анти-хејтери! Како и да е, пијте жедно од младоста и љубете чисто! Јас ќе ја кренам чашата и ќе наздравувам за животот.
[СДК] Сакам да кажам... Сакам на сите оние што го прославуваат Св. Трифун да им го честитам! А и Св. Валентајн на сите оние што го слават. Јас искрено само Св. Трифун си го славам, а и другиов ама не толку! Ајде ЖИВЕЛИ!
ЈАс и честитам на Srekicka,со среќа да ти е и многу љубов ти посакувам и разбирање во заедничкиот живот
Честитки Геа, кога те прочитав во СДК се израдував исто ко да те познавам. Оваа бременост со лесно да си ја поминеш. И честитки за Среќичка, нека ви биде долг и среќен животот заедно.