Честитки Rainbow и да ви се множат годините,секогаш да сте заљубени Ааа тогаш честито и на Јуле за веридбата
Честитки до сите нови мамички што ги читав пред некој ден во темата Се породив, а гледам ќе имаме и идни мамички - ним им посакувам лесна бременост: Сноу и сите останати.
Јуленце да ти ја честитам веридбата, и ти посакувам многу љубов среќа и хармонија во заедничкиот живот
Отварам фемина денес после 3 недели, и првата вест која ја прочитав беше за бременоста на Сноу! Епа, поубава не можеше да биде! Честитки и од мене, со лесно нека ти минат следните 9 месеци! Реин, да имате уште мнооооогууу страстни и весели годишници со сопругот! Јуле, честитки за веридбата и само убавини да ве следат!
Со мало задоцнување Rainbow честито годишнина, уште многу да ви се множат...длабока старост заедно да си исчекате. Јуле, честитки и од мене. се најубаво!!!
Честитки Snow-Queen!!! Дури сега гледам дека имало нешто ново кај тебе Многу ми е мило Со лесно да ти помине бременоста.
Честитки за Snow-Queen и за нејзиното војниче. Скапоцен поклон за кој вреди да се живее. Сноу, имај лесна бременост
[СДК] Сакам да кажам... Ајде со среќа нека ти е Сноу..ви посакувам многу убави моменти поминати заедно
Честитки до ilipili со среќа нека ти е веридбата, ти посакувам многу љубов среќа во заедничкиот живот Честитки и до Snow-Queen исто така со среќа нека ти е веридбата и ти посакувам љубов, среќа во заедничкиот живот
Илипили и Сноу, честитки за веридбите! Ви посакувам многу среќа и љубов во заедничкиот живот со вашите сакани!
Да ви честитам ilipili i Snow-Queen за прекрасните моменти во вашите животи. Да ви се множат уште многу такви убави работи
[СДК] Сакам да кажам... ilipili и Snow-Queen Со среќа нека ви е. Се најубаво,само за убави работи да ни се фалите на форумов