Честити до сите трудници имајте лесна бременост. А исто така честитки и до најновата трудница на форумов butterflygirl
Честитки и од мене за сите нови трудници на форумов! Од срце ви честитам и ви посакувам лесна бременост и живи, здрави, силни и слатки бебчиња!
Честитки Сноу, многу среќа и дечиња во брачниот живот. Многу ми е мило за вас. Деновиве те очекуваме со импресии од свдбата, и по некоја слика, каква невеста беше(сигурна сум многу убава). Уште еднаш со среќа г-ѓо Сноу.
Честитки и од мене до г-ѓа Сноу.Имајте прекрасен и заљубен брачен живот,исполнет со многу позитивни работи
Честитки Сноу! Биде среќни и заљубени цел живот! Честитки и до сите нови трудници на форумов. Нека се множат!
Честитки и од мене до сите нови трудници . Сноу ти посакувам се најубаво во брачниот живот и само среќа да ве прати.. И многуу многуу дечиња
Честитки Г-ѓа Сноу, ајде пребројте парите од свадба и со импресии, имаш тука идни невести што чекаат детали, Меу малце не информира, ама од тебе се чекаат детали Имај најубав Хани Мун, па те чекаме назад
[СДК] Сакам да кажам... Со среќа Snow-Queen и се најубаво во понатамошниот живот со твојот сопруг и само убавини да Ве следат во животот Спојлер Се извинувам што со мало задоцнување ти честитам