Честитки Сноу, нека љубовта ве води во времето кое е пред вас, заедничкиот живот нека ви биде исполнет со многу бакнежи, силна смеа и добро здравје
Snow Со среќа, се надевам дека ќе бидиш многу многу среќна, секој ден исполнет со радост, смеа, бакнежи, од срце ти посакувам се најубаво
Честитки Г-ѓа Snow-Queen! Многу љубов, разбирање, меѓусебна почит и многу среќа и радост во заедничкиот живот!
Маца мор ( MaCa - Swiss де, да не бидам погрешно разбрана) честитки за внукот, да е жив и здрав, голем да расте
Сноу честитки на тебе и твоето војниче, да сте вечни! Маца, честитки за внучето, нека е живо и здраво!
Спојлер ^ Ви благодарам на двете Честитки и од мене Сноу, само љубов, здравје и среќа да ве прати, а се разбира и многууу дечиња
Честитки Snow-Queen ви посакувам многу љубов, среќа и се најдобро во заедничкиот живот Честитки и до Маца за внучето, нека е живо и здраво.
И јас се придружувам на честитките упатени до Снежната Кралица, ви посакувам само убавини во заедничкиот живот! Бидете секогаш среќни и заљубени.
Поддршка за сите оние што сакаат да забременат Честитки до најновата трудница ецапереца и да имаме што повеќе мајчички на фемина!
Поддршка за сите оние што сакаат да забременат Честитки до ecapereca и Gossip-B. Имајте лесна бременост!
Поддршка за сите оние што сакаат да забременат Честитки мила да си бидеш многу среќна и со лесно нека ти е. Радости сум кога гледам дека се повеќе и повеќе идни мамички има. Сите што сакаме и чекаме дај Боже да си дочекаме ваква радост.