Поддршка за сите оние што сакаат да забременат Честиткиии имај си убава и лесна бременост од ти посакувам
Поддршка за сите оние што сакаат да забременат ecepareca i gosip b честитки и на двете ви посакувам убава бременост
Честитки до ecapereca и Gossip-B..што убаво,уште две нови мамички на форумов ..мило ми е што имаме све повеќе и повеќе нови мамички..имајте лесна бременост девојки,уживајте во неа..од срце ви посакувам се најдобро
Поддршка за сите оние што сакаат да забременат Леле бре жено, се изнаплакав!!! Ајде нека ти е честито, и да си расте бебушка како квасец кај мама во меше! Честитки најголеми, и посакувам се, се, се да биде како што си е ред!!!
Сега случајно приметив дека тука се преместуваат честитките, дека се заглави нешто темата поддршка... Фала ви и овде срцки мои убави, Господ да ве благослови сите! Незнаете колку ми е мило и драго кога ќе прочитам толку убави зборови. Ве сакам сите душички мои!
Фалаааааааааааааа фалааааааааааааа златни мои убави, кој чека да дочека побрзо, а на бременките со лесно и убаво и весело
Честитки и од мене до Gossip-B и ecapereca. Ви посакувам овие 9 месеци да ви бидат најубавиот период.
Фала ви многу уште еднаш на честитките, се најубаво на сите вас ви посакувам, најголемите желби да ви се остварат побргу и најважно да сте сите живи и здрави!