Битерсвит, честитки, нека е живо и здраво малото. Големо да расте и заедно со брат му да ве направат најгордите родители на свет!
Честитки Битерсвит, нека ти е живо и здраво ангелчето Спојлер Aма како не излажа, Кастиел ќе се викало Се шалам, многу убаво име сте му дале
Најголеми честитки и од мене драга bittersweet, нека е живо и здраво, големо да расте! Гушки до тебе и до бебушот
Честитки bittersweet, нека е живо и здраво големо да расти. Гушки и до двајцата , а и името преубо, Константин
(од манијава со серииве турски Бихтер ќе те пишев ) Битерче, секси мама по други пут, биди ми жива и здрава и ти и бебушот и уживај, сега тројца мажи имаш да те чуваат, кој е како тебе (малку обратно понекад али тоа е, жени сме, шо да праиме ). И да не не` забораиш скроз, љубоморнички ќе бидеме.
Честитки и од мене до Битерсвит! Нека ви е живо и здраво синчето, животот нека му биде исполнет со многу среќа и љубов!
ЧЕСТИТКИ bittersweet Големо и големо да расте големото момче, само радости, па да дочекаме и вака да не израдуваш за трето!
bittersweet, да ти е здраво и живо новото синче. Среќа да го прати цел живот! На преубав празник се родило, нека го чува Богородица и само убвини да му се случуваат во животот!
Честитки Битерсвит, малото маженце да биде живо и здраво, да има најсреќно детство, за Матео нудистчето честито братче, да го слуша и да го чува