Честитки и од мене до Сноу за малото војниче, да биде живо и здраво, мама и тато да се гордеат со него!
Честитки и од мене Snow-Queen, нека биде живо и здраво бебчето и нека има убава среќа во животот, да биде радост и гордост на мама и тато и на цела ваша фамилија.
Честитки Snow-Queen да ви е здраво и живо бебето, големо да расте, со мама и тато, и да ве направи горди родители
Честитки Snow-Queen да ви е здрав и жив малиот само среќа и убавини да го пратат во животот! Да сте секогаш горди,среќни,насмеани прочитав погоре,Никола се вика,преубаво именце сте одбрале! Уште еднаш да е здрав и жив!
Сноу се породила!!! Леле, не ми се верува!!! Да ти е живо и здраво синчето сноу! Многу сум среќнаааа!!! http://www.youtube.com/watch?v=Q-GLuydiMe4
сноу се породила? Многу се израдував, големи поздрави, честитки и бакнежи за мама сноу и малото сноученце Сега дознав и се расположив
Нема некој што го чита форумов, а да остана рамнодушен кога пиша од претпородилна Честитки Сноу, подобар новогодишен поклон не можевте да побарате Да сте живи, здрави и најсреќни. Ти посакувам лесно опоравување и уживај во мајчинството