Нека им е жива и здрава ќеркичкаатааааа на најпрекрасните и најубавите родителии! Големаааа да растее!!! Пресреќна сум за нив!
Нека е жив здрав Serafima, голем да порасте во прекрасен паметен дечко! Никогаш не е доцна за честитики, пред некој ден случајно го прочитав твојот пост, се разлигавив како мало дете...
Ајде полуматурантки... ви посакувам се најнај преубо да си помините на полуматурската прослава и во кое средно училиште и да се одлучите да се запишите-со среќа нека ви е (без нерви за учење,ок? ) Ве сакам и гушкам, simonna.a
Marjan007, среќен роденден, најсреќен досега, најмалку среќен од сега па натаму. Многу десетки, нови искуства, здравје и мудрост! gingerchild, честито вработување, па и за „вработување на неопределено“ да честиш еден ден.
gingerchild, честитки и од мене за вработувањето! Спојлер ааааа, честито дипломирање, само успеси понатаму Спојлер
Viktorijaaa5 честитки мила, да сте живи, здрави и среќни за секогаш Спојлер Ти реков дека наскоро не ти бега мажењето нели
Viktorijaaaa5 честитки за новиот статус Убавите моменти се случуваат кога најмалку очекуваме и никогаш не се забораваат. Здравје и среќа да ве следат во животот. Во бракот, како и се останатото, задоволството е пред богатството
Viktorijaaa5 најискрени честитки и од мене мила моја, ви посакувам многу среќа и безброј моменти за паметење Спојлер