@mama89 Нека љубовта и радоста бидат присутни секогаш во вашиот понатамошен заеднички живот. Дај боже да си исчекате долги и непроценливи години заедно, заедно со дечиња да ви трчаат по дома. Љубовта е најсилно чуство, проследено со взаемни таги и радости, нека животот ви биде исполнет со среќни моменти со љубов со здравје и непроценлив брак. Многу ценета и драга личност си ми, нека господ ти ја даде сета среќа на овој свет, од убаини да не куртулиш, ти тоа го заслужуваш.
Охх ме расплака...од среќа.преубави зборови .прекрасна честитка...Ти благодарам и Господ да ти подари сее што посакувааш
@kjukli мила честитки за вработувањето, ти посакувам многу успеси @duffi честито и на тебе, секогаш да сте среќни и заљубени
@kjukli Ти посакувам успесите секогаш да те следат, со труд да си ја постигнеш твојата желба да се претвори во успех. Честитки и се најдобро на новото работно место. Почнуваш исполнета етапа во твојот живот, нека ти е со среќа.
@Someonespecial, @IronLady, @vitamina, @Oscar Lady, Ви благодарам многу милички ♥♥ да ви се вратат многу убавини
@duffi да бидете среќни цел живот љубовта да расте се повеќе секој ден и само убавини да ве следат морав и тука честитка
@duffi Среќни да сте цел живот,па да не викаш на свадба и мекици @kjukli Со среќа вработувањето,уште многу успеси ти посакувам
@duffi Најмила честитки и од мене, дај боже да си исчекате младост и старост, со љубов хармонија здравје многу успеси и дечиња да ви трчаат по дома.
Ти благодарам драга @vitamina . Ти си вистинско освежување на форумот. Ти посакувам дупла среќа од мојата, ја заслужуваш!
Ти благодарам мила, овој период за вас е многу радосен и значаен, искористи ги сите среќни и возбудливи моменти со саканиот.
@duffi Честитки миличка , нека ве следи само среќа и се најубаво во брачниот живот.И еден куп децичка хаха