@Luna91 Честитки милаа, да сте живи здрави и се најдобро во понатамошниот заеднички живот.Само среќа да ве прати.И еден куп дечиња @Eli23 Честитки мила нека е жива, здрава малата принцеза голема да расте, да биде гордост на мама и на тато
Како ја немав приметено темава до сега не знам, но и те како ми го разубавивте и онака убавиот период. @duffi @Winter Lady @atala ви благодарам од се срце драги мои, да сте живи и здрави.
Честитки @RainBow ,нека е живо и здраво бебенцето,да ве направи горди родители! Имај лесна бременост.
@RainBow големи честитки за бебето и само радост да ви носи. Многу се израдував кога прочитав. Ти посакувам лесна бременост.
@RainBow Честитки, имај лесна бременост.Само за убаво да е.Многу да ве израдува бебчето.Добра мама ќе бидеш сигурно Наздравје за оваа убава вест @kallias @m.i.g @mama89 @margarita @kristina.k Вас женски нека ви се живи и здрави бебушките, само среќа да ве прати.Да растат големи и да бидат гордост на мама и на тато
@Adina Cestitki milaaaaa. So lesno bremenosta, da mi rodis zivo I zdravo vnuce pa da mozit da go izdrzit moeto gnjavenje Ti ja posakuvam seta srekja na ovoj svet!!
@Adina пријатно се изненадив штом те читнав во врска со бременоста Со лесно нека ти помине бременоста мила , ти посакувам од срце само убавини