@Tinushka искрени честитки до бебенцето,ти ја посакувам сета срека и здравје на светот имај лесна бременост
@Abrakadabra среќен роденден! Имај најпрекрасен ден. Бидејќи знам дека сакаш да патуваш и учиш за нови култури, ете ти посакувам секој нареден роденден да се најдеш на поинакво место бива ли?
Благодарам @Sky-butterfly, точно си ме погодила А јас знам дека сакаш вода, а ти треба релаксација ( тетка Абра ќе ги чува дечињата) , па едно патување до Малдиви од мене
Може може, благодарам Туку сега гледам дека ја омашив темата. Е ако де, и ово е честитка - за роденден
Честитки @crimson за заслужената титула „Секси блогерка '' ! Ти посакувам успех во блогерството, па и некоја твоја насловна слика во „Vogue''
@crimson честитки драга за победата, само продолжи и понатаму со полна пареа како и до ден денес и никогаш не се откажувај, храбрите секогаш успеваат. @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr честитки за новото работно место драга, придолжи само храбро кон понатамошните животни успеси. @AnaKarenina честитки за награградата, продолжи секогаш да бидеш онаа што си и никогаш немој да се разочараш дури и кога е најтешко во животот. И за крај да и честитам на @RainBow многу пријатно изненадување и освежување на форумот.