@crimson ,честитки за наградата и очекувам деновиве пак да ни пишеш за да ни кажеш дека си станала заштитно лице на My time
@crimson, честитки убавино! Се прерадував за тебе прееска, кога гласав за тебе нелојалнава конкуренција како што рекоа (со право) други членки беше доста во предност и мислев дека ќе победат, денеска многу пријатно се изненадив кога те прочитав! Ти посакувам од срце уште многу успеси
@crimson cestitki za nagradata.Toa deka si posebna go dokazuvas a jas ti go imam odamna naglaseno. @AnaKarenina cestitki i tebe za nagradata.Tvojata posebnost pak,ja izrazivme uste lani pri izborot.I jas se nadevam na tvoite cestitki vo naseto sandace.
Честитки @crimson !!! Ептен посебно ми е драго што си победник и заштитно лице на Фосил. Ех како немаше некој емотикон со ватромет
Cestitki Bubale, stana po tret pat gorda I silna Majka da e Zivo I zdravo bebceto I Samo radosti da vi nosi mila Moja
Честитки од срце до @iloveyou29, мило ми е ептен што после долго време те читам тука со толку убави вести мила Нека е жива и здрава ќеркичката, голема да расте и многу радости да ви носи!
Честитки @PogbaPol цела прва страна од Кафе муабети е твоја ... Оваква активност не сум приметила од ниеден член досега !!! Некои теми ги видов за прв пат... Само, имаш минус за темата +/- 40!!! Чкртни нешто и таму... Девојките спијат, па нема кој да те искара ...
@Lady Phoenix, честито нека ти е вработувањето, душо најмила! Ти посакувам само успеси да те следат, што и да е работата - нека те прави многу исполнета и среќна
@Lady Phoenix Честитки за вработувањето. @vitamina Конечно ти се исполни најголемата желба. @julie77 Честитки за положениот правосуден испит. Нека ви е со среќа.
@Adina Adinaaaaaa?!!!! Pa ti ke se porodish,a jas duri sega citam deka ima neshto novo kaj tebe ...mila od srce ti posakuvam lesna bremenost,maleckoto da ve pravi samo srekni i gordi sekojden se poveke...ti isprakam kyp ljubov i dobri misli....veruvaj mi se preradyvav i jas,te sakam be ,iako te znam samo od ovde,ostani mi vo dobro zdravje MAMICKE,i da znaes dobredojdeni ste vo Bt na gosti sekogash p.s i da,jas ke bidam tetka na bebuvceto milo da si znajsh