@Viktorijaaa5 Dusha mila,jas mnogu docnam so cestitkite znam..ama od srce vi posakuvam mnogu ljubov,srekja,mir vo brakot i domot sekogash da vi bide ispolnet so smea,bidete blagosloveni so decinja,kako kruna na vashiot brak @Annath cestitki i so lesno bremenosta,sekogash da ve raduva i ispolnuva maleckoto
@Lella алал да ти е, најголемо браво, честитки и тука најмила моја!!! Ти посакувам уште многу успеси понатаму (сигурна сум дека наскоро на македонски ќе растуриш и пак ќе ни се фалиш ), да продолжиш така и да се гордееш со своите способности и интелигенција Те сакам многу и се радувам и гордеам како на сопствена помала сестра кога те читам колку си паметна и прекрасна миличка, да знаеш!
Честитки @Lella Во животот ништо големо не може да се постигне без волја и труд. Универзумот не ни го дава она што го бараме во нашите мисли, ни го дава она што го бараме преку нашите дела. Биди своја, решителна, упорна и истрајна низ лавиринтите на успехот затоа што победата е одраз на твојот прониклив интелект. Ја заслужуваш и продолжи така... За натпреварот по македонски...
Ви благодарам на честитките луѓенца. И да знаете дека на следниов натпревар ќе дадам сè од себе. Ама баш сè, ќе исцрпам сè што сум учела и што знам. Македонски ќе биде the big shot. Овие ми беа ко за загревање. Се согласувам дека без волја не бидува ништо. Токму затоа ги постигнав овие успеси, затоа што со задоволство учев.
@IronLady fala ti dajbozhe i ti da si docekas @simonna.a fala ti milicka,dajboze i ti da si docekas i nie te guskame
@makgirl Честитки мамасита, нека е жив и здрав и среќа да го прати. Со синко твој сме исти, и моиве чекале девојче ама ете...
@Ketchup fala ti dajboze i ti da si docekas,ama kaj nas obratno ispadna nie masko ocekuvavme ama se rodi kjerkicka
@Quuen fala ti dajbozhe i ti da si docekas @Viktorijaaa5 fala milicka dajboze i ti da se docekas pozdrav i baknezi od maloto chovece
@Cka поубаво изненадување здравје Нека ти е жива и здрава малата лепотица ,среќа,здравје да ја прати цел живот голема да расте и да ви биде гордост на тебе и мажето твое. Од срце ви посакувам само убавини да ве следат и да бидете среќни цел живот Ахх леле многу многу се израдува