Кога сме кај честитките, мене ми треба некој да ми склопи убава честитка за матурантка. Би било пожелно да има рима. Не е битно дали ќе ја смислите вие или ќе ја најдете на интернет. Пишете ми во порака.
@Kukla994 Ајдеееееееееееее???? од стол подскокнав кога прочитав,не можам да те замислам тебе верена хихихи,ама ти ја посакувам цела љубов и среќа на овај бел свет Мило ми е што конечно се среди се се надевам дека правилната личност ја избра,уживајте се до последниот миг од животот заедно
@Kukla994 Најмила моја, конечно да ти честитам тука официјално (абе уште не можам да прифатам дека нашето најсмешно и откачено Кукличе наскоро ќе стане госпоѓа )... Знам дека како што сме сите тука изненадени, така и за тебе ептен ненадејно дошло ова, ама од срце ти посакувам да е вистинскиот избор и да бидеш најсреќна Многу те сакам златна
@lunicka @Rama @eloves @Someonespecial Vi blagodaram od srce cenckii Tesko e za veruvanje, ama, ete, stvarno taka e Vi posakuvam mnogu srekja vo zivotot I na vas
Лелеее, леле што прочитав Честитки од срце драга @RainBow, нека е жива и здрава малечката принцеза, многу радости и гордост да ви носи! Огромни гушки и до двете ви праќам
Честитки и од мене Реин Нека е жива и здрава ќеркичката, само радости нека ви носи Веќе ве замислувам и двете
Честитки Реин, дa е живa и здрaвa мoмaтa. Спојлер Фaлa зa пoнудaтa, нo не мoжaм дa бидaм oдгoвoрнa зa фoрумoт дoдекa си нa пoрoдилнo. Прaшaј некoј друг.
Честитки @RainBow нека е здрава,и жива малата лепотица,голема да расти @Kukla994 Миличка бе јас сега видов си се верила,ајде мила моја да си најсреќна само радости да имате и убавини
Честитки @RainBow , да е жива и здрава принцезата, само радости да ви носи @Kukla994 честитки, да сте секогаш исполнети со љубов
@Kukla994 , ајде и овде, нека ви е со среќа, секогаш да сте среќни и заљубени! @RainBow , нека е живо и здраво малечкото, радост да ви носи и да ве направи горди родители.