@vitamina, честитки од сѐ срце мила, имај лесна бременост исполнета со радост и прекрасни моменти! Веќе ти имам кажано колку те почитувам и колку за тебе сметам дека заслужуваш само убавини, за мене ти си најмудрата и најсофистицираната дама на форумов, затоа и мнооогу се изненадив пријатно и многу се израдував сега кога случајно те прочитав Те гушкам силно!
Ти благодарам душо од се срце. Знаеш дека истото и многу повеќе го мислм за тебе. Се што сакаш да ти се враќа, од убавини никогаш да не куртулиш. L'amore e' la vera e la piu' sincera cosa al mondo che fa meraviglie di noi disgraziati. Mi manca Italia, mi mancano le persone.. saluti la mia terra perfavore ..
@JuLleE и @bittersweet Среќен роденден. Ви посакувам да имате здравје, секој ден од животот да Ви биде посебен и исполнет со најубави моменти со блиските.
@mirandaa со среќа нека ви е, бидете секогаш среќни и заљубени! @vitamina , ти посакувам лесна бременост, малечкото да ве направи горди родители.
@joy1 Честито бременост и со лесно,среќа и радост да ве пратат во исчекувањето на малото членче @Mr. Right Честито прва годишнина на форумов,да ти се множат и да ни останеш така реален,културен и приземјен како што си сега
@joy1 Џој, јас малку каснам со честиткава, ама сепак...Нека и` е најсреќен роденденот на ќеркичката и голема да расте. Среќата и здравјето нека ја пратат на секој чекор. Искрена честитка од бате Рајти.