@Ostaveniot честитки и со среќа во брачниот живот, да ви биде исполнет секогаш со љубов и почит како што опишуваш овде
Честитки @Ostaveniot вечна нека ви е љубовта Да продолжиш да си ја сакаш,почитуваш и да и се радуваш како што пишуваш тука
@kukla21 пошто не не' дружиш во темана...честитки, со лесно до крај! Честитки и до @ЕденЧлен, со среќа во заедничкиот живот!
Честитки @Alishan30 од срце се израдував кога ја отворив сега темава и ја прочитав @Dream-Girl Со лесно бременоста, ти посакувам здраво и живо бебче, здравје Боже ќе бидеш одлична мајка
Ох Боже Се наежив и очите ми се наполнија со солзи Леститки и со лесно @Alishan30 Бубчето е на ред сега!
@Alishan30 честитки ..права жена борец знаев дека 2020 ќе биде твоја @simonka93 и @kukla21 честитки и на вас, ептен не сум во тек со дешавките на форумов @ЕденЧлен ви посакувам дооолги години исполнети со љубов и среќа
@Arthur Арти ајде и тука честито мила. Пресреќна сум за тебе Ти посакувам среќен живот со твојата љубов Среќни да сте и засекогаш заедно