Дојде времето за факултет а?....читам феминкиве заминаа полни со надеж и воља во новиот студентски живот....ајде СРЕЌНО и само напред
Исто така и јас сакам да им посакам многу, многу среќа на студентките наши. Од време на време посетувајте не.
честитки за катеринасаркис што ушива во брачната идила и нека и продолжи животот вака да и тече. и честитки за првиот ден на факултетските првачиња (нека не се тресат) се ке помине не е страшно ништо
Честитки за утрешната свадба на мојата мила Анатх. Пишувам денес, бидејќи знам дека утре нема да отвори да види Ана, ти посакувам бракот да ти биде исполнет со многу слога, малку кавги, многу радост и дечиња и да поминувате многу страстни денови и ноќи п.с. И немој и ти да ни избегаш од феминава како Енца Еве подароци од мене, се надевам дека одговараат на бидермаерот, и на фустанот
Анатх честитки и од мене . Многу ми е мило за вас .. Ти посакувам бракот да ти биде исполнет со љубов и среќа . Сигурна сум дека ќе ни се фалиш дека ти е најубаво
И јас сакам да и честитам на анатх,да и посакам многу долг и прекрасен заеднички живот со саканиот Многу незаборавни моменти,среќа,успех и љубов нека те следат засекогаш душо! Честитки и на оние кои денес слават родендени,годишнини итн.