Па овде имало многу за честитање Ај само за убаво нека е! Анатх, честитки за свадбата и ви посакувам многу љубов, среќа, разбирање и многу дечиња Трендафилка, честиткиза новота работа, ти посакувам многу среќа и успех Виножитке, честитки за бракот, многу среќа, љубов и слога да имате и за возачката дозвола, среќно нека ти е и Господ од лошо да те чува
Се повратив на профилот за да погледнам... стварно бе и јас сум добила жолто цветче. Ииии не ми се верува, кога ги напишав тие 100 мислења?? Фала, фала Ајде нека се множат
Анатх, честитки за свадбата, многу долги години заедно исполнети со среќа и љубов и многу мали Анатхчиња ... Лолипоп, честитки за цветчето, се надевам дека и јас ќе го добијам некогаш .. Трендафилке, честито за работата и покажи им колку си способна Виножитке, честитки за бракот, многу среќа и задоволство во "новиот живот"
И од мене честитки на Ла чикита за веридбата!Многу љубов и долги години да сте заедно. Честитам на Мици годишнина од врската со Хуго,само љубов, љубов и љубов да ве исполнува доооолгооо време!
Ооо па сега видов дека овде може да се честита! Ајде прво повторно до Ла Чикита честитки за веридбата, многу љубов пред се! И честитки до сите девојки со виолетови именца, со здравје да си ја „користите“ новата боја
Честитки од мене за новите модератори. Да немаат многу спамери и тролови во иднина и да стават ред онаму каде досега немаше. Вистинсите луѓе.
Честитки до модераторите и од мене! Одличен избор! Токму тие чие име е обоено во виолетово заслужуваат да ни бидат модератори! Поздрав и успешно да си ја обавуваат улогата модератори! Честитки и до Ла Чикита! Со среќа нека ви е!
Фала девојки Многу ми е мило бе за именцето дека е виолетово Длабоко Виолетово - Deep Purple. Нешто најубаво
Честитки до ла чикита .. ти посакувам се најдобро и најубаво Честитки до новите модератори (до виолетовите имиња)