во чест на модераторите и уште една феминка рипна во тавче ајдееее само весело....потегнаа нога за свадби и веридби само за убаво нека е
Честитки до Ла Чикита. Се најубаво! Честитки до Трендафилка, нега ви се множат годините исполнети со љубов и хармонија со Хуго! Ви благодарам на сите за честитките! Јас ќе му честитам на цел фемина форум, за новоста, а воедно и на виолетовите.
Честитки и од мене Трендафилка и Чикита,се најубаво Благодарам на честитките честитки и од мене до новите модераторки,со виолетови имиња
И честитам на Ла Чикита за веридбата, многу љубов и дечиња Честитки за Трендафилче, нека ви се множат годините честитики за модераторките, ајде сега, нема да се жалиме веќе
најпрвин најискрени честитки за виолетовите мислам дека ќе бидете одличен тим, и ајде подсредете го форумов немојте само да бидете премногу строги сварно навистина ми е мило што сте вие одбрани и се разбира да се приклучам кон честитките за веридбата на ла чикита
Честитки до новите модераторки, со среќа да си ја вршат работата :geek: Честитки за веридбата на ла чикита
Честитки до анфеитфул за модераторството, убаво и стои виолетовата боја Малку ми се прави важна сега, ама ќе и помине за неа Честитки и до другите модераторки
најпрво честитки за веридбата на фемина.ск да имате дооолг и среќен брак и честитки на новите виолетови виножитка, лилитка и анфејфул да не има уште некој?