Како прво да ви се заблагодарам на сите за честитките за свадбата, па ај и на ваши глави (за тие што не се мажени), и да ви се враќа се најубаво! Честитки од мене за скорешните веридби - девојки, се најдобро понатаму! Честитки за вработувањето на Трендафилче - девојко, покажи им таму дека си the best! Секако, честитки и за годишнината со љубениот - нека ги има многу, многу повеќе! Честитки на Виножитка за возачката, па да си возиш и да уживаш! Честитки и до виолетовите - баш ми се допаѓа што баш виолетовата боја ја одбрале - една од моите омилени!
Честитки и од мене до сите верени и омажени феминки ... нека им биде најубавооо ... па на мекици да не викнат честитки до виножитка за возачката ... Честитки и до трендафилка за работата и годишнината со љубовта .... Честитки и до тимот модераторки ....
Фала на честитките,ај и на ваши глави.. Честитки до Анатх,Виножитка,Ла Чикита,Трендафилка и новите модераторки.. Се најубаво девојки...
Фемина прими честитки од мене за твојата веридба Ви посакувам многу хармоничен, динамичен, среќен и исполнет со љубов живот
Честитки до тимот модераторки. Честитки до Виножитка за возачката. Честитки до Трендафилче за работното место. Честитки до фемина ск за веридбата. Се најубаво и со среќа нека ви е на сите .
Честитки на фемина.ск за веридбата и на ла чикита за свадбата, се најубаво и многу љубов, среќа и разбурање. Честитки на Трендафилка за годишнината од врската, и вам се најубаво и да ви се множат. Честитки до Лолипоп23 за жолтото цветче и честитки до модераторките - виолетовите
Честитки до Неса! Мило ми е девојко што се си се нареди како што треба! Многу љубов и уште многу успех и задоволство во Дубаи ти посакувам
Честитки до вајлд ..! вајлд чајлд *среќен роденден* и се најубавкоо .. ти посакаувам сите желби да ти станат секојдневие во реалниот живот ...
честитки за мене и златцето денес ни е месечнина,и вечер ќе пиеме за да прославеме.....10.10.10г.уфффффф датата е закон
И честитам на блонд за најубавата вест која една жена може да ја добие - да стане МАЈКА! Се најубаво и посакувам,да ужива во бременоста и да има најубава ќерка или најзгоден син!
Хииххи ејјјјјјјј чекај уште гинеколог не е потврдил... Сепак фала најмногу, да ти се враќа се што сакаш...