Па овде имало ШТО да се честита денес! Убавини Би сакала на сите девојки да им посакам се најубаво! Мацаааа - со среќа дипломирање! Савана многу љубов да те следи! Блонд - во здравје и со лесно да ти поминат 9те месеци и да си родиш здраво, умно и прекрасно бебуле! ЧЕСТИТКИ девојки!
честитки на савана за - која ќе стане сопруга честитки за маца - која што дипломирала честитки на блонд - којзнае сега какво е чувството во тебе да носиш нов живот .. верувам дека чувството е прекрасно и верувам дека ќе бидеш прекрасна мајка !
Најискрени честитки за Блонд, Савана и Мацааааа Иако три различни причини, сепак достојни за големо славје. Честитам!
Дали сум бремена? Честитки Блонд со лесно да си ја поминеш бременоста сигурно е многу убаво чувството Позз
неколку дена не сум се уклучила па ајде честитки за таму каде што има да се честита и само за убави работи да честитаме и да се радуваме
Јас малце (повеќе) доцнам, ама better late than never, нели? Блонд, да биде здраво, живо, убаво, насмеано, весело, најслатко.... деновите кои следат да ти бидат исполнети само со неговите слатки насмевки и секој ден нека ти грее сонце од неговото лиценце. (се разнежнувам кога се работи за мали деца ) И да ни го донесиш на Фемина, да го видиме.
Блонд мислев сум ти честитала, но не било така. Честитки за бременоста, се да биде во најдобар ред и да не биде последна
Честитки до Блонд, иако веќе (мислам) ти честитав. И честитки до Оффи за работата, вчера прв пат прочитав нејзино оптимистичко мислење.ако се пишуваше така. имам мака со тие зборови