Им честитам на Квинчето и на дечко и' за годишнината Да им се множат годините, да живеат во љубов, слога и разбирање... Да бидат секогаш среќни, весели и заљубени И во најскоро време да нe' изненади со убава вест Да си бидете заедно уште доооолги години Квинчее
Квинче честито годишнина со дечкото, да ви се множат и да сте исполнети секогаш со многу,многу искрена ЉУБОВ!
Честитки КВИН за годишницата љубов,срека ,слога и разбирање да си имате.Вечерта убаво да си ја поминете.
Квин нека ви се множат годините... минутите ... партиите Спојлер секс и се остало ... да ви биде најубаво
Не сум прочитала за колку год е годишнинава Инаку и од мене искрени честитки, па да честитаме и за веридба, свадба и се на даље
За 6 години е Фалаа Виножитке...се најубаво и на тебе..знам дека пред некое време имаше веридба....како брачниот живот? Ти посакувам многу многу љубов...и секс па да честитаме за бебче кај тебе
Лелееее немој со бебчето, ме гаѓаш у ахилова пета Рано е де А брачниот живот мед и млеко Е само два месеци се, прашај ме за некоја година 6год. машала
Па да сами и млади...уживај само...има време за бебче И ја сум за тоа...прво некое време заеднички живот да поуживаме а верувам дека е мед и млеко.... И ја сакам да си живеам сама со дечко ми ( ај можда и ќе го наговорам )
Честитики на Оффспринг Оваа година нека ти биде исполнета со многу љубов, секс и страст И да си дочекате не 1 туку 101
Честитки и од мене за Оффи за годишнината од врската со дечкото...да ви се множат и години и љубов и секс!
Оффи ти кажав еднаш ама еве пак ... нека ви се множат годините ... да си уживате уште долги години заедно ... да ти играме на свадба па да јадеме мекици и се остало .. имај најубава и бурна вечер онаква каква што сакаш ... вредна да те раздрма целата и да те помести од земја ....
Честитки Оффи! Да ви се множат годините ама што е побитно, да ви се множи квалитетот во врската и секако љубовта!