Хипи, ти честитам за убавиот подараок што го доби, заслужен е! Да не престануваш да бидеш активна, сепак ти си нашата единствена членка со црвено цветче.
Сакам да и честитам на Блонд за веридбата,да имаш прекрасен живот со твојот сопруг исполнет со среќа,љубов,почит и разбирање. И и честитам и на Хипица за парфемот што си го доби.
Честитки до оние кои денес имаат слава - За многу години нека ви е. Честитки и до оние кои денес имаат именден. Нека ни е вечно името.
Честитки до Блонд за веридбата Честитки до Хипи за заслужената награда И среќна слава на сите оние кои што слават денес
Честитки до Хипи за наградата , си ја заслужи Честитки до Блонд за веридбата . Многу љубов , среќа и нормално дечиња Честитки до Марамка , нека ти се множат годините Среќна слава и до оние кои слават
Честитки на Блонд за веридбата Честитки до Хипи за парфемот И честит празник на сите кои денес слават
Честитки до Блонд за веридбата многу , и на нашата најактивна форумџика за парфемот и среќна салва на сите што слават.
Честитки до Блонд за веридбата. И честитки на оние кои денес имаат именден (една наша форумџика ) или куќна слава.
Честитки и од мене за веридбата на Блонд За подарокот на Хипица И нека им е вечно името на сите што слават именден, и нека им е за многу години за оние кои имаат слава.
Фала ви девојки, еве сите имате по еден прс од мене, макар и цело да го потрошам. Сакам на моите дома да им ја честитам славата за која ќе се прави вечера вечерва, а јас за прв пат нема да бидам тука
хипи со среќа да си го трошиш версачето и да се напрскаш за сите нас сега имаш нешто што ќе те подсеќа на фемина, на фуфициве овдека што сме, и на билката
Фала ви Лудо и Горде. Навистина не верував дека до ТОЛКУ ќе се навлечам на форумов и ете сега ќе имам нешто што НАВИСТИНА ќе ме потсеќа на него. (почнувам да станувам сентиментална како жена во менопауза )