Честитки до Неса за стапувањето во брак, многу љубов, среќа и разбирање! И убав живот во Дубаи да си имате!
Честитки на Неса и посакувам СРЕЌЕН БРАК и животот исполнет со слога,многу љубов,здравје,дечиња. Честит именден и нека им е вечно името на сите Катерини воедно и на нашите Кате и КатеДгрејт
Скоро 2 години бев плавуша, пред 2 дена станав бринета. Многу драстична промена направив, па си реков ај да се пофалам и на форумчиките
епа тогаш Честитки за новата фризура Lovely и мене ми е нова од пред некој ден ама јас од бринета се фарбав црна (уште си сум чудна)
Честит именден на катињата , кате21 и кате д грејт Честито брак на неса Честитки исто за новите фризури на кате и лавли
Им ја честитам славата на фамилијата на дечко ми, нека им е за многу години, па догодина невеста да им прави темане Воедно, честита слава на сите кои празнуваат вечерва и утре
честитки до ема што станала тетка нека е жив/а здрав/а малиот/малата и честитки до мис индипендент што си фатила дечко
Им честитам на сите, без разлика дали слават роденден, слава, годишнина, станување на мама, тета или фаќање нов дечко! Се најдобро во иднината
Нека им е среќна славата св. Никола, на сите што ја слават...многу здравје, среќа и уште многу години да си ја слават.