Добар ден,ми се сони дека плачевте за моја песна која у овАј битен тренутак е неизбежна Доста беа непреспиени ноќи со книгата во рака, доста беше ова перипетие од студентска мака, колку бокали со кафе се испиле само, колку пати се кажало:Мразам факс бре мамо! Ама Трендафилка не се откажа како мува, храбро до факс идеше и да врне и да дува, го дочека женски моментов денешен,битен тутурка во рака зеде,душмани нека пукнат сите! Мачка и пол,со коса плава на кумството лектори она ќе е глава, ќе растура знам похотно и смело, да се знае од ФЕМИНА какво излегло дело. Насолзени сме сите со паломи на нос, Фемина е горда на успехот,сакаме вино и месо со сос, да прославиме,да речеме со среќа не е еден ден ко ќе стане позната да се знае дека наше дете е! Едит:Ако не заборавам нешто значи жива не сум,за Трендафилка си е песната за аирлија диплома
И честитам на Трендафилка за дипломата, многу успех, парички и убави работни места. Како бајадерава да ти е блага и убава работата, или учењето после дипломата
Гушки и бацки за Трендафилка!!! Честитки за дипломата!!! Да изградиш успешна кариера!!! да си ја земам и јас диполомата и ќе пиеме заедно
Trendafilke Ти го заслужи ова Ти честитам и ти посакувам 2011година да ти биде како што ти беше оваа- успешна. Сега и со тапија црно на бело можеш да ни наоѓаш грешки во пишувањето
Сакам на сите католици, а воедно и на моите пријателчиња од Романија да им го честитам Божиќ. Miss you guys... desperately