Честитки и од мене Annath Нека е живо и здраво малечкото во тебе Сигурно е прекрасно да му подариш живот некому Се,се најубаво
Каснам малку , ама колку што разбрав Анатх ќе стане мама , така ? Честито Ана , да имаш лесна бременост и живо и здраво бебенце
Честитки до Ана, честитки е само мал збор наспрема радоста која ја чувствуваат сите идни мамички и оние мамички кои подариле живот и кога ќе го држат најмилото суштество во нивните прегратки ! Нека ти е со лесно и да уживаш во родителството
Сакам да упатам специјални честитки до мојата бивша комши со лесно да го донесе бепчето на овој свет и да биде убаво и паметно на мама.
Cestitki za mojata omilena forumdzika Ana za bremenosta (iako malce se posomnevav ama nesakav da prasuvam). [mod-kirilica:14e1iumd][/mod-kirilica:14e1iumd]
Сакам да кажам... Офспринг, па нели работеше? Или сега друга работа е ова? Не сум јас во тек нешто изгледа...
Сакам да кажам... а оффи мило ни е на сите со најубаво нека ти тргне па се поголема и поголема плата да зимаш
Сакам да кажам... Работев, еден месец за да ми дадат на крај 1300 денари плата! Па бев во потрага по нова работа и сега мајка ми ми најде во Скопје каде што работи таа Фала цацичка
Сакам да кажам... Со среќа работата, со мерак да работиш и платата да ти расте! Па со платата да си направиш голем мерак на душичката!