Оффи честитки за вработувањето, се надевам ќе се прилагодиш на средината, па и сметката во банка ќе се зголемува постојано.
честитки оффи за вработувањето ... се надевам дека ќе бидеш задоволна од работата, и уште повеќе од платата ... ... и се надевам дека нема да не заборавиш
Е многу се радувам некој кога ќе слушнам дека се вработил! Честитки и од мене Офспринг, па многу кеш, покачувања и напредувања
Ајде и од мене честитки Оффи за вработувањето се надевам дека ќе ти биде супер на работното место и паметно ќе ги трошиш парите
Дарки честито , сигурна сум дека ќе ти биде супер и дека ќе бидеш задоволна . Не заборавај на нас кога ќе ја примиш првата плата
Oффи честитки за вработувањето, се најубаво на новото работно место, многу парички, унапредувања, покачувања и многу убави моменти
честит нека е денот на сите кој слават богојавление водици нека им е за многу години празникот и името. п.с. тука ќе му честитам име на бато да ми е жив и здрав си го сакам најмногу
За Трендафилче и новио и кревет Убаво да спеш на него ..... И да обавуваш и некои други функции, значајни за човековото здравје, а воедно и расположение
Честито Офи работното место,нека ти е со среќа Честито на сите што слават именден денес и среќен празник Честито Трендафилка за подновувањето
Честито име на дедичко мој Честито име на бабичка (вчера и беше, ама заборавив ) Честита слава на сите кои слават, воедно и на моиве драги комшии, цел ден мириса на манџа и печење од кај нив Трендафилче, со здравје да си го кршиш новиот кревет за тоа е тој, не штеди го, пробувај пози Честитам секаде каде што има уште за честитање
Честит празник денес за оние кои го слават него и неговото име, на оние кои го фатија крстот среќа и бериќет нека ги прати во текот на целата година, а Охриѓанине (читај Варошанине) в година да чекет прво да го фрлит крстон Тимотеј, па после да скокет во вода!
Оффи со среќа нека ти е новата работа и со здравје да си ги трошиш парите.....чекањето се исплатеше, надежта никогаш не треба да се губи