Малце доцнам, ама сакам да и‘ посакам на нашата ни мила Ј.Ивановска големо да и‘ расте синчето (Мартин чинам беше ) и да биде голем јунак и сите женски по него да трчаат Па здравје и сестричка или братче да си дочека
Јас доцнам,ама Блонд со среќа нека ви е и се најубаво во понатамошниот заеднички живот!Честитки и за бебушот на Ј.Ивановска,нека е жив и здрав!
честитки и од мене за блонд се најубаво им посакувам во бракот и за новата мамица ј.ивановска многу честитки за синчето да расте големо и да биде живо и здраво поздрав за двете
Сакам да кажам... Аааа... честито и од мене! Да биде живо, здраво, среќно, убаво, паметно на мамичка и татичко! Бацки до слаткото мало суштество и милата мама!
Денеска штркот донесе уште едно сонце. Честитки Анатх за бебенцето. Да е живо и здраво и паметно и мило на мајка му.
... Мама Annath нека е живо и здраво синчето, големо да расте, со среќни родители... нека и убав и добар, да си ги врти жените како сака... и да е паметен на мамичка... А тебе честито мајчинство и се најдобро. гушки за двајцата
Сакам да кажам... И од мене честитки за премилата Ана !! Нека и е живо и здраво синчето и да биде многу среќно.
Честитки за бебенцето Annath ,да е здраво и живо ,паметно ,убаво . Верувам дека ќе бидеш најдобрата мајка на светот , ќе си се сакате и ќе си бидете среќни засекогаш
Честитки Анатх, уживај си во првите мигови со твоето бебенце, да расте големо, среќно и умно на мама.
Ана, душо, не си свесна колку ме израдува оваа вест Ти посакувам само среќи и убави моменти со твоето чедо
Честитки Анна за малото Да е здраво , живо и сигурно најголем фраер кога ќе порасне Леле колку ми се разубави денот сегааа
Мама Анат, се израдував ко мое внуче да ми се родило! Жими све Нека ти е живо и здраво синчето! Големо да расте, да биде фраер и пол на тато, а душа и 5 и пол на мама, паметно, убаво, и срцлесто и само радости нека ви носи. А ќе ви носи, сигурна сум! И ќе биде се она што кажав. Си знам Прекрасна вест