Annath и ти се породи? Честитки Нека ти е живо и здраво! Не се сомневам дека правилно ќе го одгледуваш и ќе му пружиш многу, многу љубов
Ана, бидете здрави и живи и двајцата, малото сонце да расте големо, големо, и да биде најсреќно на свет Оф, што убаво е така, од вас двајца се створи уште едно најмило Ве гушкам силно Блонд, среќен брак, слатко и доживотно сакајте се Уште малце па ќе не радуваш и ти, со синче изгледа
Честитки за новите мамици во врска со новите бебулчиња. Кога ќе попораснат кај сите ќе дојдам и ќе им ги иштипам образчињата, најмногу сакам бебешко, мало, нежно образче. Честитки мамички Честитки и до блонд, мило ми е што се сега си НАША СТРУМИЧКА СНАА. Ај ного среќа да ве следе, и целио ви брак да ви биде млеко и мед.
Честитки до тазе мамичката Ана, нека ти е жив и здрав бебушот и голем да расте ! И да биде паметен за мама да може да украде некое време да не подружи тука барем пола саат, што би ние без нејзините совети Честитки и до Блонд, љубовта да царува секогаш во вас и да бидете среќни заедно ! Па да не израдуваш после и ти со еден бебуш тука .
значи колку што можев да прочитам меѓу редови блонд се има регистрирано во матично а се уште не е породена?и честитам од срце се што посакува да и се оствари.сопругот да ја сака неизмерно,да ја почитува и да не заборави дека сопругата сега е најважниот човек во неговиот живот.исто така и честитам и на анет да и е живо и здраво синчето,да си дочека да го жени и да биде добра свекрва.
Ana cestito since, golemo da rasne i da bide srekno zaedno so mama i tato.ti posakuvam se najubavo! jas malce kasnam ama ne sum informirana. [mod-kirilica:3moo9z3d][/mod-kirilica:3moo9z3d]
Сакам да кажам... ДОбродојдовте и честитки Annath, нека е здрав и жив, голем да расне! Нaвистина ни недостигаше
Сакам да кажам... СДК велком бек Анат, ногу убавко именце е Илија, да го гушнеш и бакнеш од сите феминки
Честитки Блонд, да бидеш весела и среќна сопруга Анатх welcome home...нека му е вечно името на твоето синче Илија
Јас изгледа треба пак на очно да одам, диоптеров на наочариве да ми го зголемат, очигледно пак ќорава сум Дури сега гледам дека Анат се породила... Анат, честитки, голем да расти Илија, да биде здрав и умен како тебе Охриѓанки нека се пазат ново фраерче пристигна таму