Божица, ајде лесна бременост, честитки и од мене и да ни родиш едно умно и убаво пред се божествено а потоа и феминско бебуле
Благодарам душички мои Божица честитки и одмене мило ми е за бебчето УСПАТ ЧЕСТИТКИ НА СИТЕ ШТО НЕ МУ ЧЕСТИТАВ ЗОШТО БЕВ ОТСУТНА
Честитки за Божица, лесна бременост крунисана со здраво и среќно бебенце. Си честитам и самата себе - две прекрасни години...па ај нека се множат
Темава Честитки ни стана само за труднициве . Ама ако, ако, нека си се множат и радост да носат во семејствата. И од мене честитки до Божица !
Божица со среќа и лесна нека ти е бременоста па за девет месеци очекуваме уште една мамичка и уште едно бебче на форумот.
Леле, срамота. Се заборавам да пишам на темава Најпрво се извинувам да мајките и идните мајки што касно гледам и што на време не сум честитала J.Ivanovska & Annath нека ви се живи и здрави Мартин и Илија. Сте се одлучиле за прекрасни имиња Да ги сакате вашите анѓелчиња, а кога ќе дојде време тие да ви возвратат на грижата, негата и мајчината љубов blond, честитки - повеќе не си девојка. Ти посакувам долг брак и вечна љубов А, сега и кога ќе дојде малиот бебуш - да бидеш најсреќна на свет .. Божица, честитки за малото во тебе .. Уживај овие 9 месеци со чувството дека ќе подариш живот некому
Јас како и секогаш каснам гледам нова мамичка ај со лесно нека е бременоста Честитки до мама Божица, благословена си меѓу жените мајки , благослов е да осетиш што значи да си мајка и на свет да донесеш нов живот Поздрав душо до тебе .