Божица среќна и лесна бременост! Да бидеш најдобрата мајка на свет и да ни родиш едно убаво, здраво и право бебуле.
Божица искрени честитки од мене за бременоста ,се најубаво и само радосни вести да читкаме блонд во скоро треба да ни ги донесе радосните вести , за некој месец
честитки виножитка искрено заслужено и квалитетно спечалено црвено цветче конечно има некој да и прави друштво на хипица до двете
Виножитке честитки за покачувањето на платата, уште многу успех понатака и честитки за црвеното цветче, да ти се множат постови и години дружба со нас.
Колку е само убаво чувството кога чуеш дека некој се вработил, а не пак кога со труд си заслужил покачување на плата И плус на омилената страна стигнуваш до црвено цветче и си и конкуренција на една охриѓанка Честитки
^ Конкуренција? Пеперутке, мислиш дека некој може да ми биде конкуренција? Ма јас сум БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА, а богами и Виножитка е Реинбоу, добредојде во клубот
Честитки, честитки, честитки Им честитам на мамичките Аnath, J.Ivanoska и Koritsaki за бепчињата, да ви се здрави и живи и големи да растатИ честитам на Божица што ќе биде мамичка и и посакувам лесна бременост На Блонд и посакувам среќа во заедничкиот живот и многу љубов, среќа, слога и секако и нејзе лесна бременост На Виножитка честитки за покачувањето на платата и за црвеното цветче
Ете ни и едно девојче тука после две маженца .... Честитки до Коритсаки да е жива и здрава ќеркичката!
Koritsaki честито мајчинство, со среќа да ви е... Нека е живо и здраво бебенцето, среќно и весело цел живот, најубаво на цел свет... да се гордеете со него, и тоа со вас.