Најискрени честитки за Блонд, долг и среќен брачен живот Со среќа и со лесно бременоста Пуфи-Цуфи, се прерадував, па така убаво ти стои мешето
Блонд, да имаш долг и среќен брачен живот. Пуфи цуфи нека ти е лесна бременоста и да имаш најубавко бебче
блонд Среќен брак и се најубаво, да ти биде бракот сладок како шеќер исполнет само со убавини и пријатни мигови. пуфи-цуфи нека ти е со лесно бременоста
Блонд, среќен брак, сигурна сум си била најубавата невеста! Пуфи-Цуфи на тебе среќна бременост, ќе ни родиш едно здраво, право, паметно феминско бебуле!
Честитки и од мене за свадбата Блонд, ти посакувам многу среќни моменти понатаму. Исто ти честитам и на тебе Пуфи - Цуфи, имај лесна бременост.
Бебенца, бебенца ... форумов ни се примножува, јееееееј!! Пуфи цуфи честитки, имај лесна и убава бременост!
Честитки, честитки, честитки! Блонд, среќен брак исполнет со љубов Пуфи - цуфи, уште една жена која ќе подари живот - ќе стане мајка
И јас со мало здоцнување да и честитам на Блонд Среќен заеднички живот, сигурна сум дека свадбата била убава и весела, Блонд и бебушот играле заедно Среќен брак